Parut keloid czer

Ada tak mommy yg alami parut keloid (parut timbul) lepas bersalin czer. Saya dah nak masuk setahun bersalin czer. Bila pegang area parut tu rasa timbul. Ada tips tak nak kurangkan timbulan tu? Sapu oil ke atau ap2 treatment. Mind to share 🙏🏼 #keloidcsscar #keloidczer #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Sama sis. Pharmacies suggest haritu dermatix ultra. Tapi lebih baik sis jumpa dr dulu, tgok apa plan dia untuk sis🤍

2mo trước

Terima kasih share. Keloid sis tebal tak?

normal ada keloid kat parut. nak hilangkan keloid, awak kena buat laser treatment.

2mo trước

Klau normal lega la sikit dengar 🙂