Makan pedas awal pregnancy

Ada tak mommy kat sini ngidam pedas² di awal pregnancy..? padahal masa tak pregnant tak makan pedas pun. Cuba share pengalaman mommy² smua.

1 Trả lời

As long as tak ambil berlebihan since sis kata before pregnant tak makan pedas kan. Takut heartburn sebab sis tak biasa. Macam saya before pregnant mmg gila pedas so bila pregnant saya teruskan je & takda heartburn but still ambil berpada2

1y trước

Alhamdulillah.. Setakat ni xda pula jd heartburn.. Rs sedap plak mkn pedas gitu.. Lain mcm 😆