Duduk lama semasa mengandung

Ada tak mommy dekat sni pernah melalui perjalanan yg lama naik kereta sekitar 7 ke 8 jam, sebab raya nak dekat igt nak balik kampung sekali nak bersalin dan berpantang, kandungan 8bln nak masuk 9bln, kandungan ok tak dan keadaan mommy mcm mn, perut mgeras ka kebas ka

2 Các câu trả lời

Saya balik kg dari Penang ke pahang ambil masa 8-9jam lbh kurang ...masa tu 37w dah, alhamdulillah baby ok je cuma kita la sakit pinggang sikit sbb dduk lama sgt dlm kereta😊

Dr kata okay je tapi kena kerap berhenti. sebab duduk statik lama camtu takut darah tak mengalir dgn baik.