Due lebih 40 weeks

Ada tak mommy bersalin lebih dr 40 weeks ? Due saya 1.6 (40weeks) tp masih belum ada tanda tanda lg . Tarikh last serah diri 8.6

9 Các câu trả lời

Ank no.3 due 23/10, serah diri 30/10..31/10 pgi induce masuk ubat dari bawah.. Start sakit nk masuk tgh hari.. Layan contraction smp pkul 3 masuk LR.. Then Dr bantu dgn belon.. Dlm pkul 5 lebih selamat bersalin.. Hampir kena caeser sbb dah x kuat dan x larat.. Alhamdulillah masih dpat bersalin normal..

1y trước

Alhamdulillah.. Cume tenage.. Dari awal saya kurang pandai curik nafas bile nk push.. Slalu nafas pendek2..

sma la kita still tkde tnda apa2 lg .. sy dh 39minggu6hari. sy due 2/6 ni . g kk . kk ckp 8/6 ni kalau tk bersalin jugak .. kk buat surat utk g ke hospital . harap sgt bby keluar sebelum 8/6 ni . sy doakn smoga awk n bby selamat ye .

ada petua sy dpt, kalo nak mudah bersalin. makan telur ayam mentah fresh dri telur. ketuk kat kulit telur utk minum. Tak perlu tuang dlm cawan. nanti xjd. yg pasti sebelum masuk mulut. cium dulu telur tu...tembelang ke x...hihiii

sy anak sulong pun 41 week bersalin. sebelum induce ketuban leaking lpstu doc pecahkn ketuban tgk baby dh berakk.. terus emergency czer.. no 2 ni dh nk masuk 39week belum ada apa2 tanda ..

Sy ank 1st n 2nd 40w2d bru besalin... Yg no. 3 ni sy harap sgt awl dr due, due sy 16/6 ni.

ada ja sis . mcm kawan saya dia esok dah serah diri sbb dah masuk 41weeks. blm ad turun tnda apa2 .

1y trước

mcm sye pernah kena sawan sekali kndungan 3bulan jdi jumpe o&g nnti slrg dh 37week enth lha klu pakar bagi tarikh masuk wad

Sy bersalin 41w. serah diri awal pagi ya, jgn lewat. sbb byk prosedur.

1y trước

selalunya sehari lps serah diri baru induce. klu dh active labor terus tolak LR.

saya due 26/5. tp tak bersalin lagi. esok 1/6 dh kena serah diri

1y trước

sye due date 22/6 nie tpi nnti nk kena jmpe o&g sebab pernah kena sawan

Sama la kita sis due 2/6 tp x de apa2 tanda