Bleeding 8 minggu

Sorry gambar sensitif sikit.. Ada tak mommies2 yg pernah bleeding fresh blood banyak dalam 1 pad mcamtu lepastu stop ? Sy dah 2x bleeding mcamtu, 1st masa 6 minggu, 2nd masa 8 minggu.. sy tengah tidur lepastu rasa seluar basah, tengok2 darah keluar banyak tapi takde ketul2 & tak sakit.. Sama macam 1st time bleeding jugak.. Tadi dah pergi scan, baby okay, heartbeat pun ada, dr pun tak tau punca bleeding.. Ada ke yg pernah alami mcam sy?

Bleeding 8 minggu
2 Các câu trả lời

sis de bersama Suami x sebelum tu?

1y trước

setengah org akan bleeding lepas bersama. tapi x semua cm tu. klau sis x bersama tapi tetap bleading sy pun xpasti kenapa. klau dah scan sume , doc Kate baby okay. insya Allah xde ape kot. tapi, klau Masih risau juga.. mgkin boleh g hospital. minta pemantauan.. sy doakan semoga dipermudahkan urusan sis ya. semoga kandungan sis sihat tiada mslah. aamin2

rujuk hospital besar..