Tiada baby dalam kantung

Ada tak mommies2 yg pernah alami 7minggu preggy tapi baby tak ada cuma ada kantung saja?? Urine positive tapi scan nmpk kantung saja .. the baby blm ada .. tak rasa pelik kah??

4 Các câu trả lời

Baby ada dalam kantung tu dgn izin Allah.. Cuma kita ni manusia, guna alat perantara utk scan tengok baby, mungkin tak berapa clear / still small.. Jadi dgn mata kasar ni tak nampak.. Fikir positive je yea sis.. Jangan stres stress..

mmg laaa. bru 7 mgu. janin take time utk membesar bukan terus je membesar. now still lagi fasa fetus. nnti 10w above bru jadi embryo. kan dulu2 kite ade belajoo masa sains kt sekolah dlu.

Jgn risau ye , nanti dah 12w try pegi scan lagi ye .. in shaa allah ada rezeki .. now bole mkn asid folid je dulu taw

7minggu ada org nampak ada yg belum nampak.. sis jgn stress . tunggu je lagi 2minggu repeat scan semula ye..