Due 19/3/2023

Ada tak mommies yg pernah bersalin dekat HTAR? Ok tak bersalin dekat sana? Selesa tak ? Husband boleh teman tak?

1 Trả lời

best je bersalin kat htar. doctor okay, nurse okay, wad cantik selesa aircond. husb boleh je teman dalam labor room. better bawak covid test sendiri, pastu husb buat rtk test depan nurse kat pac, pastu baru boleh masuk lb. mommy masuk lb pun tak perlu bawak barang apa apa, bawak diri je.

2y trước

haah bangunan baru tu memang untuk ibu dan anak