Tak Ada Selera Makan

Hi , ada tak mommies yang dah masuk trimester kedua tapi masih tak ada selera makan ? Normal ke ? Selalu tengok orang lain da masuk trimester kedua selera makan dah pulih & da boleh makan berselera . Saya tengok makanan pun tak ada nafsu even seharian tak makan 🥲 #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

5 Các câu trả lời

normal. dlu ank 1st alahan dh kurang masuk 12w. ni ank 2nd smpai nk masuk 20w masih xde selera sgt nk mkn. tiap2 pregnancy pembawakan berbeza.