Assalamualaikum...bagi ibu yang Pemurah..hehe..♡

Ada tak momies2 yang dah pernah experience pregnant still ada lagi baju2 baby...baby boy... Boleh bagi dekat saya tak...hmm..maksud saya Cod....

1 Trả lời

Wa'alaikumsalam puan...sye ada baju baby lelaki...baby sye dh tk muat...sis dok area mne

1y trước

Assalamualaikum..saya memerlukan duit untuk keperluan bayi saya yang hampir due data je lagi.. jika ibu berminat wasap call saya untuk keterangan lanjut yer..terima kasihh.. *Bahan Yang Digunakan Dalam Kopi Papa Jo* *Kopi Arabika* kopi yang memiliki rasa khas dan nikmati. Kopi yang paling banyak disuakai & memiliki banyak manfaat dan khasiat, seperti dapat Mencegah kanser,Menjaga kesihatan mulut, Meningkatkan stamina & dapat Mengatasi stress. *Peria Katak* kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, magnesium, folat, zink dan vitamin Ekstrak Peria katak dapat mengawal bacaan gula di dalam darah, Mempunyai kesan kepada kolesterol jahat,Mempunyai sifat anti-kanser, Kaya dengan antioksidan, & Kaya dengan sumber serat *Habbatus Sauda* Habbatus Sauda dapat mengawal kolesterol & menurunkan berat badan *Stevia* Ekstrak Stevia ini dapat menurunkan tekanan darah, dapat mengawal bacaan gula Mengurangkan kesan radang, Mempunyai kesan anti-oksidan & dapat Meningkatkan sistem imun badan ser