ryles tube feeding

ada tak mama mana2 yang susu anak thru tube? boleh share pengalaman tak

1 Trả lời

Anak kena feeding pakai ryle’s tube ke ?

2y trước

Ohhh baby baru 1 bulan. Kalau mcm tu bg susu, jgn bg air kosong. Air kosong x ada kalori. Lagipun dlm susu badan pun dah memang ada kandungan air. Try pakai sudu kecik. Tgk mcm mana anak menelan. Stimulate mulut dia supaya dia ada suck reflex. Boleh cari kat YouTube cara mcm mana nak stimulate mulut anak. Atau doc mungkin dah ajar kat puan