Selesema and demam

Hi . Ada tak kat sini yang experience selesema and demam . My pregnancy 9 week . Boleh ke makan ubat ? Actually ni my first

2 Các câu trả lời

Haritu saya demam, saya pergi farmasi then bagitahu nak ubat demam yang pregnant mom boleh makan. Doctor saya kata usually paracetamol yang biasa tu boleh je makan. Apa-apa pun rujuk klinik/farmasi ya. Take care :)

Saya dulu mintak nasihat doctor. Makan dan minum ubat yg doctor bagi je. Saya pun taktahu sangat sebab baru pregnant anak first.