Perut cramp macam senggugut

Hi! Ada tak kat sini yang ada experience perut cramp lepas ovulation day ? Boleh tahu tak kekerapan sakit tu macam mana ? Saya dah DPO 6. Period lambat lagi 3/2

5 Các câu trả lời

saya ada rasa cramp sikit masa hari ovulasi, then masa 11dpo. bila test 13dpo dah naik double line. kadang bila penempelan memang akan cramp sikit. 6dpo boleh berlaku penempelan dah, walaupun jarang. sis cuba lah test UPT dalam 10dpo nanti.

5mo trước

Lama ke sis rasa cramp macam ni ? So ni kira memang normal la ya ? Dia rasa macam senggugut macam tu. So kena elakkan buat kerja berat ke sementara nak tunggu result ni ?

Normal sis rasa cramp after ovulation, penempelan berlaku dpo7-9. Moga ada rezeki sis bulan depan 🤲🏻🤍

5mo trước

Aaaaa faham 🥹 Thank you sis insyAllah Amin doakan saya tau 🤍

Sy haritu cramp mcm sengugut first day period, slpas 9hri rsa cramp tu upt positif

5mo trước

Ya Allah semoga saya dapat result macam sis 🤲🏻🥺

Mcm mana sis u pregnant ke?

4mo trước

Tak pun sis. Saya period 8/2 lewat beberapa hari dari expected date period

normal