Gatal gatal badan

Ada tak kat sini gatal gatal satu badan. Ada recommend ubat apa apa tak bagi hilang gatal ni 😭😭 #firsttimemom

6 Các câu trả lời

saya ada jumpa doc pakar kulit try pki betamethasone guna jenama lain xjadi walaupon isi sama, then sapu suu balm, supaya kurang gatal sbb dia berangin skit, kalau nampak kulit kering sapu QV jenis nie• waktu pagi ubat gatal + suu balm malam ubat gatal+ QV

Sye pakai sabun Aveeno & lotion Aveeno, pastu letak bedak utk gatal yg warna merah tu. Mandi jgn guna air panas, pakai air biasa je sbb air panas boleh trigger gatal tu.

doc X bagi guna jenama Nivea, pki QV xbrp gatal klo nampak kulit dah mengelupas,

bg moisture

ubat gatal