Makan zincofer

Ada tak ibu2 yg tak blh mkn zincofer. Bila mkn badan jadi lembik. Dah bgtau kat nurse. Tapi dia bg jgk 😭😭 bila mkn ubat tu seharian tu muntah terus badan jadi lemah. Bila tak mkn ok ja bertenaga. Ada baca org kata mkn sebelum nak tidur. Dh try tapi still muntah. Tak tau nak try ubat apa. Saya tak mkn zincofer tapi hb ok jgk naik skrg dh 16 weeks. #pleasehelp #firstmom

30 Các câu trả lời

awk try mkn mlm .. mnum skali dgn air buah . sy memula cm tu .. lps sy tuka care , alhamdulillah smua ok .

Try makan ubat ini sis. Tapi kena beli sendiri. Saya doktor kk yang sarankan T. MALTOFER 1/1 OD

saya makan sblum tidur.. sbb memng pening and rasa nak muntah lepas tu.. tapi skg dh ok 13wks

sy makan maltofer. alhamdulillah hb cantik. rasa pon sedap, coklat. boleh beli kat farmasi

2y trước

blh share x cre MKN maltofer?

Doctor sya trus tukar mkn ubat iberet. Bli kat farmasi pun bleh dlm rm27

saya pun tak blh dgn zincofer...pening mtk tukar kpd obimin ok

S xleh makan zinc pagi… kne makan sblum tido bru ok

g beli sndri kt farmasi

Sy tkr maltofer

Minta je obimin