39w.. Ada tak ibu2 due 3/7 dah bersalin??

Ada tak ibu2 yang dah 39w dah bersalin.. Segala senaman dah buat tapi tak de tanda apa2 lagi.. Cuma sakit celah kelengkang & kadang perut ngeras p kejap2 jee..

15 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Saya dah selamat bersalin 39w6d.. Sehari sebelom due date dye 😂 pandai dye.. Dye bagi mamiy dye gabra dulu sebab dah dapat date serah diri 10hb.. Pastu sehari sebelom due dye kua pulakk.. Pastu dye main2 lagi.. Sampai lb dah full tapi dye tak maw pulak kuo.. Sampai mamiy teberak2 baru dye kuo.. Maka dari tak kene jahit jadi kene jahit sampai bontot 😢 bertabah laa mamiy.. Demi melahir kan zuriat kite.. Alhamdulillah Allah permudahkan.. 4.11pagi keluar laa anak teruna sorang anggaran berat 2.97kg

2y trước

Aamiin2 tq sis

Sy due 3/7 sis, skrg pun tkde tanda apa2 lagi, siap blh gi jalan sane sini lg. perut je mngeras jrg2. Risau gok kalu overdue. Dh buat senaman jgk, tkpe jgn stress. Enjoyyy je. Nt insyaallah sari dua lg beranak la kita. Bby selesa lg ddk dlm perut.

sy due 3/7,tp dh bersalin 6/6..xckup bln,skrg dh 28 hri..pecah ketuban awal..xde rsa sakit pun..pegi je hospital,kne tahan wad,mlm dh bsalin jam 8.17 pm..baby girl..alhamdulillah..smoga dipermudah sgala urusan mom smua..

Saya due 8/7 blm ada tanda..Pinggang perut n celah kangkang ja sakit2..Rsau juga ni xda tanda lg..Hehe..Semoga d prmudahkn sgala urusan kita..Aamiin2 yaa allah 🤲🏻🤲🏻

2y trước

Saya dah selamat bersalin 30/06 haritu 😅

saya due 5/7 . sekarang tengah layan contraction sejam sekali 😂 doakan saya dan baby selamat yaa . semoga allah permudahkan urusan ibu ibu semua juga 🤍

2y trước

sye pon 7/5 tpi msih blom ade tanda² cuma sakit skit² je pstu hilng risau sgt😔 Semoga Allah mudahkn segala urusan kami

Due 9/7, tanda-tanda pon takdak lagi. Banyak berjalan dah, senaman pon dah. Risau jugak takda tanda-tanda apa lagi nii..

2y trước

Sye pun 9/7 tapi doc suruh awal sehari sbb gdm. Tanda2 pun takde lagi sekarang. Jalan komain lagi.

Sye due 6/7 Tapi takde tanda ape ape jugak , senaman macam macam da buat😂😭😭😭

2y trước

Sis da selamat bersalin ke ?

Dah bersalin. Perut mengeras dari pagi tapi mengeras irregular. Maghrib emergency czer.

Sama lah kita sis. Due 3/7 ni. Setakat ni cuma rasa sakit pinggang macam senggugut je

sama. 3/7 serah diri sbb gdm on diet. senaman dah buat. tp xda tanda..