Ibu Keliru

Ada tak ibu² kat sini yg kena on Metformin? Sy pregnant 14weeks n berat drop serta ada GDM on diet. Sy rsau bila baca side efek Metformin. 😌

2 Các câu trả lời

knpe nk kne baca side effect? knpe xnk baca kegunaan die skli?. adoihaiii. bila doctor bgi tu mkna nya boleh jela mkn. knpe lahh nk buat benda yg x sepatutnya?

1y trước

Trima kasih puan ats jwpan 😊

Mmg ada side effect dan tak salah untuk awk ambil tahu. Tp kalau tak makan lg efek kot..

1y trước

Sy pun taktahu apa efek metformin. Sy cuma maksudkan setiap apa yg kita buat dan makan mmg ada efek nya. Mungkin owner post ni boleh jawab pertanyaan side efek sbb dia yg ambil tahu