8 WEEK 3 DAY

Ada tak ibu mengalami gatal2 badan. Kulit kering. Gatal tak leh bawa bincang. Ada cara tak mgurangkan gatal2 ni. Lps tu naik biji jerawat kat muka. Sdgkan sblm hamil kulit licin. Ada tak cara pjagaan sepanjang alahan ni..

2 Các câu trả lời

sya pun alami yg sama sis dri tangan sampi ke perut abis naik mcm ruam... utk sekarang just pakai sabun yg bahan² natural je... pastu sya ade pakai lotion jenama sorles moisturising... Alhamdulillah dah pakai dekat 2 week kulit dah jadi normal n gatal pun dah kurang... jngn bgi kulit kita kering... bila kering tu yg cept je rse gatal... cuba try loction ni mne tau sesuai... dia non steroid..

Saya jadi sama mcm sis. Habis naik biji2 kat muka ni. Kulit pun gatal ja. Saya pakai losen & moisturizer ja bg kulit kekal lembab kurang sikit gatalnya. Yg jerawat tu xthu nk bt apa 😂