Berdebar masa check up

Ada tak ibu mcm saya. Asal pergi check up je nadi laju, tekanan darah tinggi. Sebab saya nervous. Sampai nurse suruh baring baru lah dapat bacaan normal. Nasib la dapat nurse tak garang 😂 Dah cuba bertenang, tapi masih berdebar.

2 Các câu trả lời

sama lah kalau p kk je mesti berdebar sampai sejuk tgn pastu bp jd tinggi. nasib dpt nurse yg baik amik bp smpi 3x. n suruh relax² tarik nafas. time dpt nurse yg tak ok terus je tulis merah dlm buku. padahal sy hari² check bp sendiri kat rumah. tu time jumpa doc sy tunjuk bacaan kat rumah.. tak tau nk buat mcm mana nk elakkan rasa berdebar n takot tu.

2y trước

Tu la kadang2 dah pujuk dah diri sendiri untuk bertenang, sampai je kk dah mula dah debar2 . Time tengah menunggu still boleh rilek, time dalam bilik dengan nurse mulaaaa lahhh berdebar lain mcm. Kdg geram je dgn diri sendiri

ade je.time nama kne panggil je jd nervous😁

2y trước

Kann kadang mcm nak marah diri sendiri , apa yang nak ditakutkan sangat entah. Time duduk elok lagi bertenang, time nama dah panggil haa kemain jantung hahaha