Bersalin Hospital Putrajaya

Ada tak dalam ni mommies yang bersalin dekat hospital putrajaya tapi bukan FPP? Nak tanya procedure, bill macam mana ya? Boleh share experience?

2 Các câu trả lời

boleh walkin je ke PAC, doktor akan chck dlu and kalau kena warded standby deposit dlm rm800. nnt nurse akan mntk husband daftarkan kite untk masuk wad. kalau husband or sis kje gov, sediakan je GL. xyh byr pape kalau ade GL. ni masa sye bersalin tahun 2021.

pengalaman sy dulu warded hospital Putrajaya masa keguguran. boleh je terus walk in dekat wad bersalin. kalau confirm warded nt masa daftar husband kena pergi bayar untuk check in wad dulu rm1k (tahun 2019)..