TIPS UNTUK FIRST TIME MOM TO BE

Ada tak dalam ni ada cirit birit awal pregnancy? Sy tak pasti la ada tersalah mkn ke tadi? Ade mkn pelam untuk colek, tertengok ad kulat tp sy xmkn la yg kulat tu Tp sblm mkn tu dh memang membuang Any suggestion? 🥹

7 Các câu trả lời

sya pregnancy pertama kali nak msuk 3 bulan dah.. klau nak buang air besar perut sakit mulas2x tpi bila dah habis ok dah. memang mcam tu ke .

saya dr awal pregnant sampailh skrg masuk 7 bulan ni memang asyik nk membuang je.Dr kata bagus haha

saya hehe memang cirit birit memanjang. tapi ritu masa anak first pn sama. rasa normal je kot utk awal kehamilan

saya awal kehamilan pun cirit birit 3 hari mcmtu dah hilang.saya bnykkn minum air masak.

saya 7 weeks pregnant...and hb low...alahan muntah dan pening.ade suggesstion x?

Saya gitu.. masa first pun gitu

try minum tea pekat