Petua cair darah

Ada tak cara lain atau petua untuk cairkan darah selain kena cucuk heparin sbb saya takut nak buat sndiri..husbnd dh start kerja bleh bagithu x

2 Các câu trả lời

sy tak amik ubat cair kan darah...cuma doktor suruh sy byk kn bergerak...supaya xde darah beku terkumpul...

awak tak bole suruh misi cucuk kan ke, try tny kk mcm mana. kalau bole p situ je la.

6mo trước

spa nk bawak?mak sya bkn bleh bawak malam ii..klau sehari dua bleh lagi..ni 12 hri..pergi swasta confirm kena cas..