JAMU SESUAI UNTUK IBU MENYUSU

Ada tak BF mommies kat sini consume jamu tak? Boleh share jamu apa? #ingintahu

5 Các câu trả lời

Klu nk mnum jamu atas sbb suka2 better xyah dlu. Misi tmpt sy pn kata klu blh x perlula jamu2 ni dlu, x pasti penerimaan mcm mna. Cth even klu baby jaundice pn kena suru pantang kunyit. Tunggu dlu bila baby dh besar atau mmg fully mnum susu formula. Kcuali mmg kena mnum jamu atas faktor kesihatan

sye consume jamu dari anak first sampai second mmg sangat membantu dari segi dalaman luaran dan mental health jgk.. sbb bila dalaman sihat , mental pun auto jd ok.. sye amal jamu perawan

sye consume jamu jrm by bonda rozita. alhamdulillah still full breastfeeding baby, baby dh 9m+.

setahu saya xboleh consume jamu . kena refer to doctor