Assalamualaikum.. Sya pregnant 8 week skrg . Alahan sngt teruk, letih yg teramat sngt, loya, muntah.

Ada spe2 amalkan jus Mamariam x? Sya nk tahu feedback pasal jus tersebut?

4 Các câu trả lời

Sy minum mamariam. Sama je alahan jugak cuma kurang sikit la sebab jus tu masam2. Dapat legakan kepala dan mual sekejap. Tapi sedap bethol la rasa dia 😄

sy mkn vitamin ni. alhamdulillah xde alahan . amal dari anak first.. skrg pregnant anak second. semoga dipermudahkan semuanya. amin

waalaikumsalam, sy pun alahan jgk..baru je beli jus mamariam belum try lg..harapnya dpt kurangkan alahan..

Baru je start mkn pagi td..sedap sgt jus tu..try mamariam sbb nk bgi naik hb..in shaa Allah