Checkup swasta

Ada sini yg checkup swasta je tak pergi kk tak? Sy checkup swasta yg dpt hanya kad appointment takde dpt buku record apa2, biasa ke tu?

6 Các câu trả lời

Saya pun pegi swasta je tapi klinik perbidanan. Dia ade provide buku pink mcm klinik siti jugak. Mase awal confirm pregnant tu sye pegi klinik swasta ni sye tak bagitaw yang sye nak buku pink dekat klinik tu lagi. Die bagi sye kad appointmnt. Lepastu sye confirmkan balik dekat klinik tu yg sye mmg nak buka buku pink dekat klinik tu, baru die bagi buku pink. Prosedur kat klinik swasta yg sye pegu tu same kena minum air gula mcm kk tapi kalau berat naik mendadak je.

sy checkup swasta. klinik. ada buku pink/rekod. maybe kena tanya klinik @ hospital tu sbb buku pink tu penting untuk preggy mom. kena bw ke mana² je. kita taktau mudarat yg akan dtg (minta Allah lindung)

kalau nak buku pink x silap dkt kpj kut. ari tu sye ade tgok. kalau klinik swasta je mmg xdpt buku, die bgi kad appointment je. hari tu sye mcm tu la. so decide utk ke kk. sng ade buku pink.

Saya cek di uni klinik. Dorg mmg bagi buku pink details. Kk inform kalau ada buku pink, xperlu checkup di kk pun xpa. Time bersalin nanti boleh ke mana2 gov/swasta

Saya pergi ke klinik siti utk buka buku pink. Mereka ada provide buku pink dan semua details tentang baby n ibu serta semua gambar scan ada dlm tu

sy pigi sunway medical ade je bg buku prenatal records,pon tak pigi kk lg