37w1d 🥰 , nda sabar mau tengok baby hehehehehhe .

ada sini due bulan 2 🥰

19 Các câu trả lời

due date same dgn kita la,tp sy nervous nak bersalin wlupon yg ke 6..takut pon ada.. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin dan sgt2 la mudah sekejap je rse sakit nak bersalin tu..Amin🤲

Sy due 12.2 hri tu dh kluar tnda2 lndir + drah..Cntrction sikit2..P hspital bukaan 2cm kne admit wad 2hari n xde perubhan jln msih 2cm n cntction mkin hlang jd sy mntak blik rmah dlu..

saya 8/2 first baby tak ada tanda bersalin lagi,baby aktif dkat dalam,mengeras dah kerap sesekali kemaluan berdenyut lepas tuu ok..risau+nervous.smoga keluar sebelum due date😇

sy sis hehe 🤗 37w4d suda. Due 11/2. Harap² sempat la encik suami balik Sabah sebelum bersalin 😂. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin 😇

due 1/2 tp Alhamdulillah bby nk jmpa mummy ddy dy cpt ..dh bersalin 25/1 tu ..tp skg msi kat hsptal bby kuning..doakn isnin sya ngn bby ble balik ..

2y trước

semoga baby sama mommy sehat² selalu and baby cepatt turun kuning nya 🤲

due date sya 15/2 ☺ first baby.. nervous jga la .. takut pun ada.. smoga bjln dgn lncar

2y trước

Sy 16/2 tp msih xde tnda2 nk melahirkn lg

due sye 13/2 ank ke2... nervous jgk rsenye...semoga dipermudahkan urusan brsalin nanti..Aamiin

Due 3.2.23 .tp tanda blm ada lg ni .selesa btl anak ni dlm rahim ibu nyaa 🤣😅

Saya 3/2 besalin harpa ade bukaan anyone tips bukaan cepat tak🥺🤲🏻

sy sis 19/2 tpi kena bersalin awal so 38w(7hribln mesti dah bersalin)

2y trước

semoga dipermudahkan urusan sis 🤲🫂