minta bantuannnn kawan²

ada siapa² pernah x guna bedak ni uuntuk bby ruam, ok x bedak ni untuk baby#firstbaby #ingintahu

minta bantuannnn kawan²
1 Trả lời

awk kena tgk bahan2/ingredients dlm bedak tu dulu.klau sy x syorkan sgt gune bedak sbb berdebu takut masuk dlm hidung bb..klau blh cari krim

11mo trước

itu la sy pn xsetuju sy lg prefer bdak alano...tapi pengasuh sy berdegil nak jugak guna bedak ni..katanya dlu ank² dia guna...mslh ini ank sy, selagi sy xbeli selagi tu dia mendesak suruh beli bedak alano y sy bgi dia xguna😔