Naluri seorang isteri

Ada sesuatu nak tanya, kat sini je mmpu sy meluahkn sbb nak cerita dkt kawan, sy x berapa percaya. Normal ke kalau isteri preggy, dy dpt rasa yang suami dy ad perempuan lain ? Sy mula rasa insecure sejak sy nampak aplikasi OMI dkt fond dy. Kami jenis tak cek fond masing ii dan hari demi hari naluri sy semakin kuat. Sy nmpak perubahan dy, tiap pagi klau bangun tidur, baring sbelh sy tngok fond sorok ii, then kalau cuti, setengah jam skali mesti dduk dkt luar rumah sorng ii, lama ii. Kadang sy intai and nmpak dy tngah chat org, tp sy x tau dkt aplikasi mne yg pasti bukan ws. Sy x mmpu nak bertanya or berbincang dngn dy sbb sy tkut ktorng gaduh. Sedih sngt rasanya sbb sy tengah mengandung kn anak dy, tp dy cari perempuan lain. Sy dah cuba fikir positif tp, bila tngok perubahan dy, sy x mmpu nak positif and tenang, hati lagi rasa resah and sakit sangat. Down betul dngn diri sndiri😔. Kadang dy tegur sy kenapa bnyak diam. And jawapan sy takde apa, penat je. Tp dalam hati tuhan je yg tau perit nya. Dh la sy xde sp dkt sini, family smue jauh ii. Kadang nak nangis dpn dy bila tngok dy pegang fond je x benti, klau dy tngok tv, notification masuk, laju je bukak fond. Tp sy x mmpu, terpaksa pendam sbb xnk nmpak yg sy tengah sedih dngn perangai dy. 😔Sy smpai fkir cpt lah bby keluar agar sy dpt diri sy yg dulu, yg mmpu pikat hati dy semula. And sy ada rasa tkut nak pregnant lg lepasni sbb tkut dy berubah sbb perubahan sy. 😔

35 Các câu trả lời

dah suami tny kenapa diam..sis cakap je ape yg sis rasa..nak nangis pun nangis la depan dia..cakap elok2..

Nak tanya boleh ke bersama ketika prgnt? Dan seeloknya berapa minggu kandungan?

sy tanya direct. smoga suami sis bkn spt sis fkirkan. aamiin³.

Sebaiknya puan bertanya suami. Terus terang dgn dia..

Main tinder kot