HB SEMAKIN RENDAH

ada sesiapa tau macam mana nak naikkan HBfirstpregnantcy dah dua kali check, HB masih rendah, bayam jambu batu semua dah makan . tp masih sama 🥺 first check , HB 10, kali kedua check makin drop 9 jek. #firstbaby #firstpregnant

5 Các câu trả lời

Sy pun. Hb low. On maltofer sekali sehari tak jalan. Naikkan 2x sehari baru naik, tu pun 8 jadi 9. Bolee laa😂 now tukar iberet plak sekali sehari. Tengok lagi 2 weeks apa maciam 😅

Sama sy sis.. Dah minta tukar ubat.. Skrg usaha nak beli ubat sendiri. Xnk makan kk punya..

try minum air sanquice suam lak ,,mkn delima...ubt jgn skip

Kurangkan kaffein. Kopi teh dan chocolate

Xmakan ubat ke?

2y trước

makan ubat apa? zincofer ke?