Berjalan rasa ngilu dekat bahagian rahim. 8 weeks

Ada sesiapa pernah rasa tak bila berjalan rasa ngilu & berat dekat bahagian rahim. Saya Masih dalam fasa early pregnant. Kena banyak baring. Jalan hanya sedikit baru start dah tak rasa ngilu dkt rahim. Kalau ada pengalaman sama macam saya boleh share story #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

sya ritu masa awl² 3 to4 weeks..kalw pegi mana² ke naik kereta even xsmpai pon sejam..auto perot rasa sengkak dan sengal..mmg xboleh dduk lama2😅kena tegakkan badan sikit nk bagi selesa..tu pon xhilang jugak sengkk tu..padahal time tu belom check upt lagi🤣lepas tu mudh letih

hi saya dah jumpa doc. doc kata itu normal sbb pembesaran rahim. Jadi sesiapa yg pernah mengalami jngn risau.