Weeks 6. Tapi keluar cmni.

Ada sesiapa pernah mengalami gejala seperti ini? saya 1st time pregnant setelah TTC selama 5tahun. 7/10 ada f/up scan. perlu saya pergi klinik ke atau tunggu next appoinment je? #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

Weeks 6. Tapi keluar cmni.
2 Các câu trả lời

kena pergi hsptl asap puan .tuk dptkn rawatan..xprlu tggu date appointment... sbb dkhuatiri jika rahim tak kuat alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2d trước

Ya better pergi hosp asap untuk dpt kn rawatan cepat. Jgn tggu appt klu x de apa2 mslh brlaku.

Sis mcm mana skg? Sy baru2 ni keluar macam ni juga tp kena suruh bedrest.

1d trước

Alhamdulillah sis, semoga baik2 sahaja sampi penghujungnya. Aamin