Meroyan kulit

Ada sesiapa pernah kena meroyan kulit? Satu badan naik gatal2 macam ulat bulu, pergi klinik doktor kata alergik masalahnya saya tak tahu apa yang saya tak boleh makan tu. Sebelum ni elok je. Siap pakej dengan demam menggigil2 malam2

1 Trả lời

sy pernah kena gatal² di seluruh badan masa beberapa hari lepas bersalin. sy tak tau la sbb apa,tiba² ja kena. Allah ja yg tau keadaan sy mcm mana masa tu. tak ingat jahitan masih basah,tp sy dah terkangkang sana sini garu seluruh badan termasuk peha. kepala ja tak gatal masa tu. sy nyenyak tidur,tp terbangun n gara² gatal. bila lepas digaru,kulit mcm kena gegata

1y trước

ada ambil ubat apa2 tak sis nak hilangkan gatal2 tu?