Normal ke untuk 6 minggu pregnant . Kepala dari bangun tidur , seharian sakit kepala berdenyut

Ada sesiapa macam saya tak 😢

2 Các câu trả lời

saya time preg. dulu mcm tuh sis. mmg tak bole buat apa ,nak taknak kena hadap n bdoa minta kurang la, tuh pun time 2nd trim baru slow2x okay. tapi dulu mmg try & error minyak itu ini juga, yg serasi dgn saya minyak bidara even still sakit kepala tapi duk pakai yg tuh je la, lepas tuh muntah, so rasa better.

saya haritu pun macam tu sakit kepala hari² tapi lepas saya gi urut terus ok smpai skrg. Alhamdulillah. tukang urut lebihkan urut bahagian bahu tengkok dan kepala mmg best rasa.