Vaksin Covid

ada sesiapa kt sini tak amek vaksin lepastu buat buku pink? kalau ada vaksin sekali je boleh ke buat buku pink kt klinik kesihatan kerajaan? Mohon pencerahan

2 Các câu trả lời

✌️✌️boleh ja bt buku pink.sy jwb sy refused covid vak sbb tk yakin.if att okay.no worries doc pon tk review pon klau pasal covid vak..baru ja 3 mgu lpas appt dgn doc.

nanti akan ade nurse mintak kad vaksin tu ,die nak tgk tarikh n berapa dos kite vaksin