KAUNSELOR LAKTASI

Ada sesiapa di sini ada join grup wasap/ telegram/fb mana2 kaunselor laktasi bertauliah? Nak joinn

2 Các câu trả lời

Hai mommies, kuota untuk group kelas penyusuan online semakin terhad!! Cepat!rebut peluang ini..senang dah ada group penyusuan sendiri..jika ada soalan atau masalah boleh terus direct kepada kaunselor bertauliah... Masalah pun boleh selesai dengan mudah dan cepat...tekan link di bawah 👇👇👇 https://feedbyumminajla.com/product/breast-feeding-online-class/?wpam_id=10

Puan boleh join group fb happy breastfeeding malaysia..group ni bagus..dlm group tu pon ada kaunselor laktasi bertauliah..