Kawal berat badan ketika mengandung

Ada sesiapa boleh share cara mommy kawal berat badan masa pregnant? Kalau manjang lapar, selain dari makan buah-buahan & kekacang, kita boleh makan apa ye? 😊

2 Các câu trả lời

roti wholemeal, oat, minum susu, buah2an sunnah mcm zaitun, kurma, apricot. sebenarnya kalau lapar semua bende boleh makan, tp makan dlm kuantiti sedikit. biar makan sikit2 asalkan kerap

Sebelum makan mula dgn minum air kosong InsyaAllah lama sikit kenyang.