Pregnacare before conception

Ada sesiapa berjaya hamil dengan pregnacare ke? Boleh share tak pengalaman? *gambar google

Pregnacare before conception
4 Các câu trả lời

Dua kali mengandong mkn ni, mkn berapa biji dh lekat. Tak sure sebab mkn ni atau rezeki sebab mkn ni tk abes 1 papan pun tpi dah mengandong 6-7 minggu😅 tpi dari first ngn second mkn ni. Bila lekat je terus bagi sesapa yg ttc.

6mo trước

Alhamdulillah, tapi kalau nj try tak salah ikhtiar

penah..sy mkan yg ppuan sorg tu je. habis 2papan baru dpt berita gembira,alhamdulillah

6mo trước

makan lepas period..hari ke 5 dah boleh start consume awk.pastu dekat2 due period sy stop kejap,risau ganggu penempelan.ubat ni lpas buang air msti kuning betull.sy ada baca if kuning pekat tu tandanya bagus,dia dah hadam dlm bdan kita

sy makan habis sepapan terus lekat. alhamdulillah

xde pengalaman

6mo trước

Okay sis. Tq for respond