36 Minggu (Due 11 Jun)

Ada Sapa² yg Sama Skrg Da Masuk 36 Minggu..Due 11 Jun ni Hrp² Xtelebih sbb Ada GDM on Diet..Makin Hari Rasa Neves pula tp Xsabar nk Jumpa Baby😅 Sy PJJ dgn Husband so Harap² Baby Keluar Time Husband da Dtg Cni..Doakan Sy d Permudahkn n Sambut Baby dgn Suami d Sisi 😘 #firstbaby #1stimemom

25 Các câu trả lời

Sy due date 18june gdm diet control. Dh mmpi pegang baby bwk g raya hihi

3y trước

semoga d permudahkn ibu2 semua 😉

saya 21jun .. neves jugak .. sekrang perut kerap tegang2 .. baring pun xselesa ..

3y trước

yup ,, lagi2 bila kepala ny dh kebawah .. kaki ny kt atas ,, bila kaki ny gerak sikit ,, rasa xselesa ..

Saya due 21 Jun.. Semoga kita sama2 dipermudahkan uruskan bersalin.. Amin..

3y trước

aminnn ya rabb🤲

Sy 36w5d tp dah selamat bersalin😂nk buat mcm mn baby x sbr nk keluar🥰

3y trước

Alhamdulillah lepas dia keluar tu br rs lega😁

saya 14 june ni.... sama dengan tarikh lahir suami😝

3y trước

sama date dgn sy. semoga kita semua dimudahkan segala urusan. amin

InshaAllah amin .doakan utk sy jugak ,sy pon PJJ ng suami ,due 17 Jun ni

3y trước

inshaAllah semoga d permudahkn 😉

Sama due date kita 11 June 😘 Semoga dprmudahkan urusan yaa.. ❤️

3y trước

hehe samaaa..inshaAllah aamiin awak pn sama semoga d permudahkn 😊

saya due 13june ..harap² sebelum due lah .hehehe

sama la sis ada gdm on diet now 36w dh.. due 18/6

3y trước

sbr je tahan makan time raya kn..hehe

27 Jun .. nevess jugakk 😍 #firstbaby

3y trước

makin dekat due makin neves lg..semoga d permudahkn 😉