KENCING KOTOR

ada sapa2 penah detected kencing kotor? sy nak masuk 32w dah sbelum ni ok je harini sy terkena, lpastu nurse kata 30hb ni dtg cek lain, kalau sama jgk, terus kena g hospital huhu pegi hospital kena buat ape ye, warded ke? #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Saya kena kencing kotor masa 33 weeks. Kena warded sbb ada prem contraction.. punca prem contraction sbb kencing kotor la. Nt dktr pantau and bg ubat apa yg perlu.. risau terbersalin awal huhu

11mo trước

brapa hari? sbb awk ada rsa contraction tu jgk ke, pestu trbersalin awal tak