Bleeding (spotting)

Ada pendrahan petang tadi 2.50ptg, dtg kecemasan, dokter sahkan pangkal rahim saya lemah, bukaan dah 3cm, dlm masa yg sama saya belum rasa apa2 contraction, doktor suruh doa shj yg baby x jadi kluar..sbb kandungan saya bawah dari 24minggu, apa perlu saya buat? Doakan kandungan saya selamat moms.. 🥺

3 Các câu trả lời

hari ni adalah hari ke-27 anak syurga mama pergi, anak saya tidak dapat diselamatkan, 31hb mei 2023 pukul 4 pagi saya sudah mengalami contraction yg kuat, bukaan dah 9cm, mmg anak saya tdk dpt diselamatkan, perasaan saya ketika itu bercamput baur... moms² tolong jaga kandungan baik² jgn jd macam saya... maybe semua berpunca dari saya angkat berat yg tak fikir langsung dgn baby dlm kandungan..

1y trước

terima kasih puan..iya..semua ujian dariNya semoga ada hikmah disebalik yg tlh terjadi, dan semoga sya sllu kuat melaluinya.. semoga puan dan kandungan sihat² selalu...aamiin...

puan di area mana? kalau di kl/selangor cuba contact doktor imelda balchin yg mmg pakar dalam hal ni. dia di kpj damansara. boleh cuba untuk contact terua klinik dia disitu. semoga dipermudahkan semuanya

1y trước

saya di sabah sis

u tanya doktor, boleh tak buat jahit pangkal rahim?