VAKSIN DELAYYYY

Ada mommy kat sini yang delay vaksin 9bulan tak? Ank saya 11 bulan baru cucuk vaksin 9bulan. Masa cocok misi ckp kena tunggu 3bulan baru boleh cocok vaksin 12 bulan. Sebab cocok 9bulan tu vaksin aktif. Tiba2 semalam misi ws cakap 30.6 cocok vaksin 12 bulan. Jarak vaksin masa 11 bulan dgn 30.6 cuma 1bulan..

2 Các câu trả lời

blh tahu yg vaksin 9bln kenapa terlepas smpai 2 bulan?

3t trước

ank demam on off.

mcm mana boleh terlepas cucuk yg 9bulan ?

3t trước

rasa better ikut nasihat nurse sbb dorg lbh arif bab2 ni. risau kalau cucuk jarak dekat nnt ada apa2 komplikasi ke.