Suami boleh teman dekat LR ke masa bersalin di hospital shah alam

Ada mommies yang ada pengalaman tak suami teman dekat lr? Kena buat test dekat hospital terus atau beli sendiri & buat dekat hospital? Berapa lama result tu valid ya? Thank you mommies. ❤️ *Thank youuu yang tolong jawabkan. Kita dah cuba tapi tak sempat. Sampai-sampai terus bersalin 😂

3 Các câu trả lời

Boleh sis, result tu valid 3 hari je rasanya. Suami sis kena standby je siap siap pcr lepastu nanti nurse akan call kalau dah nak masuk LR. result pcr tu nak kena tunggu lama jugak tu

1y trước

Haah betul, jgn buat dekat luar tau sebab haritu ada sorg patience husband dia buat dekat luar lepastu nurse tak bagi masuk dia minta yg under hospital punya

takperlu pcr, rtk sahaja pun sudah memadai. isnin - jumaat time office hours boleh buat dekat hospital , kalau sabtu ahad yg dekat hospital tutup so kena pergi clinic luar.

rasanya semua hosp akan buat pcr kt situ juga.

1y trước

I see. thank youu awak ❤️