Allergic atau apa ni ya? Gatal sangat. Saya first mom anak tak sampai sebulan.

Ada mommies tahu?

Allergic atau apa ni ya? Gatal sangat. Saya first mom anak tak sampai sebulan.
1 Trả lời

kalau puan mmpu tuk g klnik swasta..puan try g klnik pakar wanita.. nnti doc akn bg puan ubat sapu ,ubat mkn dan sabun yg sesuai utk merawatnya... biasa jd mcmni dsbbkn hormon .. ms pregnant lain .lepas brsalin lain..tu ada certain org akan alami gatal2 dkt kulit .mcm sy dlu lepas bersalin ada kena juga .tp gatal2 dkt pelipat tgn dan dkt2 area ketiak.. gatal dia tak blh bwk bncng..pstu doc kata xblh guna sabun mndi mcm shower gel .kena guna sabun sulfur conth mcm sabun nixoderm atau bio shield..mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin

9mo trước

sm2😉