Overactive Letdown/breastmilk oversupply

Hi, ada mama yg ada masalah breastmilk oversupply x? Baby jd fussy xnak menyusu disebabkan breastmilk sy trlalu laju dan saya perasan susu saya cair..

1 Trả lời

Hi mommy... Bengkak ke. Kalau bengkak mmg susu yg awl2 tu cair.. Sbb tu jgn tunggu bengkak, bg je smpai kempis. 😂 Camni, kepit breast dgn jari telunjuk n jari hantu ms menyusu... Susu akan jd slow. Lenguh sikit lah tp lama2 nnt tak payah buat dh bila baby dh ok.