momy selalu nangis sebab depression

ada kesan teruk dekat baby ke saya ade depression, selalu emosi tak menentu nangis berhari2 menjerit kuat bile stress kdg2 tanpe sebab, sye tak mkn ubat depress sbb tak ngam dgn saye , baby jd tak gerak bile mkn ubat dan sye pon muntah2, kalau tak mkn ubat sye oke cume bile ade perkare trigger sye mmg sedih berhari2.. sye da cube untuk perbaiki emosi tp tetap jd jugak bende same.. baby sye akan oke ke.. bole effect fizikal baby sye ke

1 Trả lời

hormon kita stress bleh menyebabkn miscarriage sis, tk baik utk baby dlm kandungan, dptkn support dri org sekeliling, hsbnd, parents, sibling. slalu bercerita dgn smua org jgn smpi diri tu rasa sunyi... semoga yg baik² je utk awk dan baby awk