Baby kuning

Ada Ker ibu² boleh BG petua untuk turun kuning pada baby lahir nanti,saya 3org smua kuning tggi,kalau ada petua yg sihat xmudarat boleh share yer pengalam masing² nanti boleh cuba untuk turunkan kuning ank,n untuk ibu² yg lain sma boleh tahu

1 Trả lời

sy ada dpt petua dr tukang urut katanya mandikan bby dgn bancuhan air teh 88. letak dlm 2sudu bg larut dlu pastu tapiskn hampas teh tu baru bg bby mandi 2x sehari. katanya bkesan dgn cucu dia. . kalo mak sy pula biasa guna serbuk mandian utk bby kuning beli kat kedai ubt cina. tp baru ni sy ada nampak kat farmasi juga. pek dia pn warna kuning juga.

11mo trước

oo yaka tkasih share 🥰