Tanda bersalin dh ada ke Due 19/10

Ada ke yg sama due dengan saya dan dh bersalin ke🫠

16 Các câu trả lời

due 27/10 ni pon tak larat dah😅 bawah rasa sakit sangat ngilu macam nak terkeluar pastu dia sekarang dah nak pukul 8 lebih baru nak cukup 10 kick bahaya betholl 😩hari2 pujuk keluar awal sikit sebab mommy dia tak sabar😆

25/10.. pg td keluar darah warna brown.. pg sepital cek tp belum ada pembukaan... doc suruh balik dlu.. tp da rasa senggugut.. lain mcm ye rasa senggugut ni... layan kt uma jelaa.

saya pun belum ada tanda lagi , klo xbersalin lagi minggu ni , minggu depan kena jumpe dokt🫠, harapnya dpt bersalin sebelum jumpe dokt la, xnk induce🥲

saya 19/10 belum ada tanda lagi tp kerap contraction. hari² pujuk baby suh keluar dh tak larat betul dh ni 😂

2y trước

saya due 14/10 blum ada tanda lg tp kerap sakit pinggang,punggung n ari² kejap² mcm tu hri² dh pujuk baby sruh kluar cpt tp xkluar lg mcm² cara dh buat nk bg cpt brsalin😅 #firstmom #firstbaby #39w4d

Sama due 19/10 takde apa2 tanda lg.. seronok btl ddk dlm perut😂 tp rse tk larat dh dpt kluar awal pun tkpe🥹

Saya blm ada tanda apa² lagi, pakar kata kalau tak ada tanda bersalin lagi 19/10 masuk wad nak induce dah..

same la kita .. sye serah dri 17/10 ni .. haishh lngsung tak de tanda .. mcm2 dah buat .. tk pe la ..

sya 18/10 blum ada tnda2 lgi.. tapi jln mcm pnguin dh bab dkt ms v ni sakit bila nk bangun tu😂

i sama tarikh dgn u sis tp 8 oct i dh selamat bersalin hehe... semoga semua dipermudahkan ya sis

Sy due esok 11/10...cuma perut kerap mgeras n skit dkat ari2 kalo dia mgeras....