3minggu 4hari

Ada ke mommy macam saya.. Perut rasa mcm bloating je... And bahagian rahim tu mcm Ada rasa sesuatu...

4 Các câu trả lời

Sama saya tgh in 4weeks perut bloating mcm pregnant 3bulan 😂. Seluar/baju semua jadi ketat.

saya pun rasa mcm tu juga. now 5 weeks+ . kadang rasa cramp sgt² kat bahagian bawh perut tu.

3mo trước

ouhhh memg mcmtu ye.

Sis dah check upt ke? Saya nak check upt takut kecewa lg

3mo trước

semlam sy buat nampak samar2 lagi.. harini tak. hehehe. minggu depan sy try lagi.

saya .. lps tu perut kdg2 rasa kebas krem ..sy 6weeks+

3mo trước

ye sis , doc kata normal, skrg ni rasa krem betis & peha pula 😂 bercinta nak berjalan & bangun