Demam on off

Ada ke kat sini yg demam on off badan suam2 je lepas tu kerap kencing, badan rasa lemah2 dan lenguh pinggang. Saya dh hampir seminggu macam ni. Kalau ikut due esok dah period. Tapi check upt negatif. Ya Allah semoga ada berita gembira buat saya. #ttc5years

8 Các câu trả lời

Sama mcm sy...lewat period dah 7 Hari...bdn smlm panas and selesema teruk...bdn lemau and lemah sgt²...tau nak tido je penat dia Tu mcm penat berlari..padahal xda buat ape..upt negative masa test lmbt 2hari...skrg sy xtest lagi..hrp ada jugak rezeki buat sy dan husband...😢#ttc2years..

4mo trước

sy perut sakit belah Kiri on off...pastu sakit pinggang mcm nak patah😂..bdn lemau xtaula nk ckp..pastu sy xboleh tgk husband..sy jadi nak mrh tgk muka dia...🤣

dlu sy awal2 pregnant sy demam on off for almost 2weeks..smpai hilang deria rasa..sy ingt sy kena covid dh haha rupanya bila check upt positive..rsa kerap kencing tu x prasan sgt sbb msa tu mmg mnum byk sgt air sbb demam so mmg slalu kencing..klu masih blm period nti test semula

Heheh sy ada simptom yang sama jugak. Dah 5hari lewat today, tp test masih -ve. InshaAllah moga ada rezeki buat kamu dan saya ❤️🫶🏻🫶🏻

3mo trước

amiin

Same here, 1st time ada simptom mcm tu cuma kerap kencing tu takde. Dah nak 2 minggu. Tinggal 3 hari lagi nak period. Smoga rezeki utk sis 🫰

saya ada cm sis tpi alhamdulilah chek upt +ve rasa dh berkli dh chek +ve je makin terang.moga ada rezeki korang yg ttc

saya ada cm sis tpi alhmdulillh chek upt +ve

3mo trước

dh 2bulan delay..tau2 pregnet

semoga ada rezeki sis