jus mamariam

Hi ada ke kat sini consume jus mamariam untuk ikhtiar hamil? Berkesan tak ?

5 Các câu trả lời

Macam saya dulu dah kawin 6 bulan masih tak lekat. Saya ikhtiar beli jus mamariam 3 botol habis suami isteri minum, kebetulan masa tu dia bagi sekali buah zuriat.. Sambil tu saya pergi berurut, rupanya rahim turun.. Alhamdulillah sebulan lepas tu terus naik 2 line🤗.. Ikhtiar, berdoa dan bertawakal ye sis

Bnyk ckp jus mamarian sesuai utk naikan hb. Sy baru order sebotol nak try sebab baru keguguran. Dan darah sy memang rendah. 10.7.. Harap2 lps ni darah dah stabil. Lps tu boleh plan nak prgnant blik.

prdk mcm2 sis kita je tgk sbnr masalah ape dan jaga mkn bersenam contoh klu ada k. mns cuba krng gula then blh pregnant mcm tu

Better tak pyh ambil apa2 jus.. Ambil supplement folic acid cukup lah.. Jaga pemakanan dan senaman. Semoga Allah permudahkan.

saya consume utk ikhtiar. alhamdulillah lepas 2 botol, positive upt