Salam..ada ke ibu2 yg mengandung pertama kali tpi sakit di bawah pusat..

ada ke ibu2 yg mengandung pertama kali tpi sakit di bawah pusat.. n scan ada je kantung... Urine darah semua ok.. #berdebar

1 Trả lời

walaikumussalam...tak ada apa tu sis ..normal tu sebab saya hari tu first dapat tahu pregnant pon rasa tak selesa dekat bahagian situ jgak nanti lama2 dia akan okey... melainkan kalau ada spotting je kita kena pantau...kalau ada spotting terus gi hospital jangan tangguh2.... sis kena banyakkan berehat dan jangan angkat benda berat2 tau....jangan fikir yang bukan-bukan nanti sis stress pulak..tak elok untuk kandungan 😊

2y trước

terima kasih sis ...